Mijnheer mediation

Wat is letselschade?

Geplaatst op

Wanneer je slachtoffer wordt van een ongeluk dan ontstaat er schade. Letsel aan je geest, lichaam en bezittingen. Let op hoe je dit vergoed kunt krijgen, wij gaan je dit uitleggen. En daar kun je jezelf een hoop werk mee besparen. Goed nieuws toch! Laten we snel verder kijken om zo het claimen van letselschade voor jou een stuk makkelijker kunt maken.

Hoe definieer ik letselschade?

Het is bijzonder belangrijk om te weten wat letselschade is, omdat je anders niet weet of je het wel of niet hebt (aan de andere kant is de schade onmiskenbaar en hakt er stevig in, kunnen we je verzekeren). Letselschade is: ‘de schade die je opgelopen hebt aan je lichaam, geest en vermogen en bezittingen, naar aanleiding van een ongeluk.’ Het is wel belangrijk dat er een laakbare persoon is die verantwoordelijk is voor het ongeluk. Dat het dus niet je eigen fout is. Een claim moet ingediend worden bij deze juridische tegenpartij. Als je het zelf wilt doen, dan ben je er nog best wel druk mee. Als je wilt herstellen op een min of meer ‘juiste’ manier, dan is het superbelangrijk dat je de juridische kwesties uitbesteed aan een juridisch bureau. Zij kunnen je gratis helpen met het claimen van je schade.

Hoe gaat het traject?

Wanneer je een claim wilt indienen, dan moet je er altijd voor zorgen dat je een compleet dossier aanlevert bij het juridisch bureau. Zo weet je zeker dat ze er goed mee aan de slag kunnen. Het is zelfs zo, dat ze op basis van je situatie gaan inschatten of ze je kunnen helpen. Want je moet een grote kans maken de schade te kunnen krijgen. Dit komt omdat ze werken op basis van no cure, no pay. Wat houdt dit laatste in? Het houdt in dat je niet hoeft te betalen als er geen resultaten zijn. Als er wel resultaten zijn, dan wordt de juridische hulp betaalt uit de schade claim.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is makkelijk om in contact te komen met ons. Stuur E-mail naar info @ mijnheer-mediation.nl.

Contactgegevens

Via info @ mijnheer-mediation.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden