Mijnheer mediation

Troffelvloer in bedrijven: goed of slecht idee?

Geplaatst op

Een troffelvloer past in eender welk bedrijf en heeft veel voordelen. De vloer is gekend om zijn industriële uitstraling en is te verkrijgen in verschillende kleuren. Zo vind je altijd wel een vloer dat goed bij je bedrijf past. 

Voordelen van een troffelvloer

De troffelvloer kan behoorlijk wat verdragen. Het is dus geen probleem om zware machines op de vloer te plaatsen noch ze te verplaatsen. Wanneer jouw bedrijf werkt met veel zware machines is de troffelvloer zeker het overwegen waard. Daarbij is de vloer krasbestendig waardoor je niet snel schade zult waarnemen op de vloer. 

Het is perfect mogelijk om de troffelvloer te combineren met vloerverwarming. Dit is een pluspunt voor elk bedrijf. Op deze manier neem je minder ruimte in met verwarming en kan er dus meer oppervlakte van je bedrijf benut worden. Er wordt ook steeds meer en meer voor vloerverwarming gekozen omwille van zijn duurzaamheid.

De vloer wordt laag per laag gegoten. Een nadeel hieraan is dat dit lang duurt. Je kunt ongeveer op zo’n vijf dagen rekenen inclusief droogtijd. Wanneer je dit laat uitvoeren door een ervaren vakman brengt het veel voordelen. Zo blijft de vloer lang mooi zonder scheuren. Doordat de vloer gegoten wordt, heeft deze geen groeven, scheuren of naden. Hiermee is het onderhoud van de vloer zo gebeurd. Er kan zich nergens vuil ophopen. 

De troffevloer is een waterdichte vloer waardoor je ze in eender welke ruimte van je bedrijf kunt leggen. Door de antisliplaag zal iedereen overeind blijven ook in vochtige ruimtes. 

Een troffelvloer is dus geschikt voor kantoren, ziekenhuizen, tandartspraktijken… noem maar op. Overal kun je de troffelvloer toepassen. Het is een heel aangename en onderhoudsvriendelijke vloer met een industriële uitstraling.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is makkelijk om in contact te komen met ons. Stuur E-mail naar info @ domein.nl.

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden