Mijnheer mediation

Trek de aandacht met een display

Geplaatst op

Een kartonnen display is een effectieve manier om de aandacht te trekken van klanten. We nemen in deze blog meer interessante punten aangaande dit onderwerp met je door. 

Op zoek naar de perfecte retail verpakking dozen of retail display dozen? Er zijn een aantal redenen waarom golfkarton een ideaal materiaal is voor veel tijdelijke displays en dozen.

Golfkarton is een stevig en veelzijdig materiaal voor de kleinhandel displays. Hoewel het niet wordt aanbevolen voor permanente displays, is het een geweldige optie voor tijdelijke display-oplossingen. 

Voordelen display

Alle vlakke delen in je ontwerp kunnen worden afgedrukt. Dit maakt de perfecte advertentieruimte overal waar je een vlakke ondergrond op je retail display doos. Je kunt deze ruimte gebruiken om instructies voor je waren, pakkende reclame, waarschuwing over potentiële kwesties, of het benadrukken van speciale overeenkomsten te verstrekken. Je kunt de vertoning met je merkkleuren of de kleuren laten knallen die met het product, het seizoen, of de ruimte werken.

Aantrekkelijk voor klanten

Het gedrag van je klanten begrijpen is een belangrijk onderdeel van het creëren van succesvolle displays en verpakkingen. Terwijl sommige klanten al op zoek zijn naar hun favoriete merken, worden andere klanten aangetrokken met in-store aandachttrekkende factoren. In een rommelige retailomgeving kan de juiste retaildoos visuele ruimte op het schap creëren of het artikel helemaal uit het schap trekken en in een aparte staande display plaatsen.

Hoe beter je je publiek kent, des te gerichter zal je ontwerp zijn om hen aan te trekken. Een display van karton heeft de neiging om een warmere en meer uitnodigende display te bieden dan plastic of metaal. Mensen voelen zich meer op hun gemak bij het benaderen en doorbladeren van de staande kartonnen display.

We vinden het leuk om je op de hoogte te houden van de verschillende opties die komen kijken als het gaat over het vormgeven van je bedrijf of praktijk. Lees ook even onze andere teksten. We posten ze met grote regelmaat en je kunt er zeker je voordeel mee doen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is makkelijk om in contact te komen met ons. Stuur E-mail naar info @ mijnheer-mediation.nl.

Contactgegevens

Via info @ mijnheer-mediation.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden