Mijnheer mediation

Hoe richt ik het kantoor van mijn mediationpraktijk in?

Geplaatst op

Steeds meer mensen maken gebruik van mediation. Dit is dan een alternatief voor de gang naar de rechter die ze het liefst willen vermijden. En waarom ook niet: als je er samen uit kunt komen via een mediator, dan is dit toch altijd nog beter dan elkaar bestrijden in de rechtszaal. In deze blog willen we met je doornemen hoe je een mediationpraktijk kunt inrichten wanneer jezelf er een voert. Lees snel verder en ontdek onze inspiratietips. 

Een fijne sfeer 

Het is erg belangrijk dat er een fijne sfeer hangt in je mediationpraktijk op deze manier is het mogelijk om je cliënten op een goede manier te ontvangen. Zo voelen ze zich op hun gemak en zullen eerder geneigd zijn om in een ontspannen setting te kunnen praten over hun problemen en zo samen tot een oplossing te komen. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk dat het meubilair helemaal goed is, zodat iedereen op een goede wijze kan zitten en geen last krijgt van het feit dat ze in een verkeerde houding zitten of iets dergelijks.

Het is erg belangrijk om juiste vergaderstoelen te hebben, dan zit je lekker en kom je tot je beste gesprekken.

Inrichting van het kantoor 

Wanneer je een gespreksruimte wil die op een goede manier is vormgegeven, dan kun je kiezen voor lichte tinten. Er zijn veel moderne interieurstijlen te vinden die werken met een licht palet en daarom erg geschikt zijn om in een ruimte voor mediation toegepaste worden. Wij vinden de industriële en de Scandinavische stijl erg mooi. Deze laatste stijl maakt bijvoorbeeld heel veel gebruik van natuurlijke elementen, daar kunnen de mensen dan ook lekker rustig van worden.

Blijf onze site volgen, dan ben je altijd op de hoogte van allerlei leuke tips om een ruimte in te richten met sfeervol design.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is makkelijk om in contact te komen met ons. Stuur E-mail naar info @ mijnheer-mediation.nl.

Contactgegevens

Via info @ mijnheer-mediation.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden