Mijnheer mediation

Advies bij vastgoed overname

Geplaatst op

Op vastgoed fiscaal gebied kunnen er heel wat vraagstukken zijn die opgelost moeten worden en waar je als mediationbedrijf hulp bij kunt gebruiken. We nemen enkele zaken met je door die van belang voor je kunnen zijn. Dus lees snel verder en laat je inspireren. Lees ook even de andere teksten op onze site, dan ben je altijd op de hoogte van de verschillende mogelijkheden. 

Vastgoed overnemen is een slim idee 

We nemen graag met je door wat de verschillende zaken zijn waar je aan moet denken bij vastgoed overnames. Ten eerste is het erg slim om een adviseur in de arm te nemen die van de hoed en de rand weet. Je mag ervan uitgaan dat je als leek weinig tot geen kennis hebt van deze materie en dat het je geld gaat kosten wanneer je niet de diensten van een expert inkoopt. We raden je zeker hvk-stevens.com aan. Ze zijn expert op juridisch, fiscaal en financieel gebied. 

Bonus tip: wanneer je een vastgoed overgenomen hebt, dan is het erg handig om dit ook te laten beheren door een vastgoedbeheerder. Dat laatste doe hvk-stevens.com niet, maar er zijn wel andere partijen in ons mooie land die dit voor je kunnen doen. Ze stellen bijvoorbeeld contracten op met huurders die in je pand zitten. Het is erg handig wanneer je zelf in het buitenland woont. 

Ervaring met verschillende bedrijven 

Het ene bedrijf is het andere niet, zoals we weten. Je hebt familiebedrijven met een geheel eigen cultuur die al honderden jaren bestaan, ook zijn er bedrijven die net starten en waar nog een cultuur moet groeien. Als adviseur moet je kunnen intappen op de verschillende sferen die met deze culturen samenhangen. Het is erg prettig dat HVK-stevens.com daar helemaal op ingespeelt is, op dat switchen tussen verschillende culturen. Ze zullen zeker gemakkelijk met je kunnen werken en je adviseren over het aankopen van vastgoed. Dat is best een belangrijke stap in het leven van elk mediationbedrijf dat een eigen pand wil kopen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is makkelijk om in contact te komen met ons. Stuur E-mail naar info @ mijnheer-mediation.nl.

Contactgegevens

Via info @ mijnheer-mediation.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden